Vi söker en projektledare inom effektiv logistik

Published On: 2022-09-211 min read

Vi söker dig som vill utveckla, leda och koordinera Norrköping Science Parks aktiviteter inom området effektiv logistik. Du kommer också få en central roll i vårt arbete mot en energi- och transportomställning som tar Norrköping närmare visionen att bli en av landets främsta miljökommuner till 2035!

Med hamn, flygplats, resecentrum och lageretableringar har Norrköping blivit synonymt med logistik. För att knyta samman dessa och skapa en hållbar utveckling krävs smarta system och optimering av flöden. I rollen som projektledare ansvarar du för ett av Norrköping Science Parks profilområden och ett av regionens styrkeområden; effektiv logistik.

Du kommer vara en av de ledande nyckelpersonerna i region Östergötlands arbete med Färdplan för effektiv logistik. Samt leda arbetet med att skapa ett community för teknikföretag som erbjuder tjänster och produkter mot logistiksektorn. I din vardag träffar du många företag men du har också många kontakter som spänner över såväl näringsliv, offentlig sektor som ledande forskningsmiljöer vid Linköpings universitet. Genom ditt kontaktnät kopplar du samman rätt aktörer för att driva innovation och verkar för att nya projekt skapas.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här!

Vi har även en tjänst ute som senior projektledare inom framtidens flyg. För mer information – klicka här!

Fredrik Larsson

Norrköping Science Park

Relaterat