Vi söker en Community Manager

Published On: 2022-02-071.1 min read

I en för parken helt ny roll, erbjuds du stora möjligheter att utveckla och utvecklas. Vi söker dig om lockas av känslan att bidra och möjligheten att påverka!

Som Community Manager har du en nyckelroll i NOSP:s olika företagskluster, man är som spindeln i nätet i våra kluster. Ett företagskluster skapas för en gemensam bransch eller gemensam frågeställning och innehåller ett antal företag, representanter från akademi samt representanter från offentliga organisationer. Syftet är att stärka samtliga medverkande organisationer och underlätta utveckling genom samverkan och kraftsamling kring frågeställningar och/eller projekt. Som Community Manager säkerställer du att identiteten för klustret är tydligt för medlemmar och utomstående. Att målet för företagsklustret är relevant liksom vad klustret skall åstadkomma. Löpande handlar det om att säkerställa relevanta och kvalitativa gemensamma aktiviteter och forum som ligger i linje med målsättningarna för klustret och dess medlemmar. Utöver det säkerställa ett upprätthållande av en effektiv struktur för klustret.

Ditt första uppdrag blir som Community Manager för ett av NOSP viktigaste initiativ – HOPE (Home of Organic and Printed Electronics). På sikt kommer du även stötta igångsättandet av nya företagskluster inom NOSP:s övriga profilområden – visualisering och effektiv logistik.

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Fredrik Larsson

Norrköping Science Park

Relaterat