Vi söker en projektledare

Published On: 2023-03-243.4 min read

Norrköping Science Park är Norrköpings kommuns egna innovationskontor och arbetar inom tre olika profilområden; visualisering, tryckt och organisk elektronik och effektiv logistik. Vår yttersta drivkraft ligger i att bidra till fler arbetstillfällen i regionen och stötta utvecklingen av ett hållbart samhälle genom att koppla ihop näringsliv, akademi och offentlig sektor.

Vill du vara med och stödja världsledande innovation och påskynda förändring? Trivs du som bäst när du skapar kontakt mellan företag, offentlig sektor och akademi? Då kan du vara den vi söker!

Vilka är vi?

Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som är inkluderande och mångfaldig. Vi välkomnar sökande från alla bakgrunder, kulturer och identiteter. Vi tror på att mångfald skapar bättre arbetsmiljö och ökar effektiviteten och kvaliteten i verksamheten.

Vår värdegrund är baserad på tre begrepp:

Care – about people, our differences and our planet
Share – knowledge and experiences with each other and others
Act – with commitment, solution focus and positivity

Vad innebär rollen?

Som projektledare inom innovationsledning är du länken som för samman akademi, företag och offentlig sektor. Du bygger relationer och samlar människor, och skapar på så sätt både utrymme och förutsättningar för att ta tillvara på idéer och möjligheter.

Du använder dig av strategisk planering i syfte att nå vårt mål att få individer och företag att starta, utvecklas och växa, vilket bidrar till såväl affärsmässig framgång som regional attraktivitet och tillväxt. Du arbetar process- och projektinriktat, och arbetar agilt när det krävs.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vårt team av innovatörer och tekniska experter för att utveckla och implementera nya idéer och lösningar. Du kommer att ha en central roll i att driva innovation och företagsutveckling framåt och arbeta i en miljö som främjar kreativitet och nytänkande.

Du arbetar främst i arenan för digital tjänsteutveckling inom flera områden med start i spelutveckling, visualisering och AI. Det kan till exempel handla om att hitta arenor för att föra samman digital tvilling och industrier, eller skapa förutsättningar för forskningen inom visualisering att nå näringslivet på ett enklare sätt.

Vem är du?

Vi söker dig som vill stötta och driva världsledande utveckling genom att tänka och prova nytt!

Du har erfarenhet av innovations- och/eller projektledning, och ett starkt intresse för teknik och innovation inom området.

Utbildningsmässigt har du en högskoleutbildning eller motsvarande mångårig arbetslivserfarenhet.

Du trivs som allra bäst i en snabbt föränderlig miljö där du genom ditt relationsskapande knyter kontakter mellan olika parter. Syftet att bidra till samhällsnytta är alltid vägledande för ditt arbete.

Som person driver du ditt arbete självständigt, men samarbetar gärna med andra när arbetet kräver det. Att göra fel ser du som en naturlig del i att lyckas, och som en möjlighet att lära av dina erfarenheter.

Du har en god analytisk förmåga och kan förstå komplexa underlag. Vidare trivs du med att arbeta med fokus på resultat och gemensamt satta mål.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du får gärna ha B-körkort då det ingår en del resor i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Mer information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 1
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Dag
Sista ansökningsdatum: 16 april, men vi gör löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Kontakt: Jonas Nilson, VD Norrköping Science Park, 0702 – 78 32 56 eller Ellen Harryzon, rekryteringsspecialist Norrköpings kommun, 011-15 31 07

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök här!

Fredrik Larsson

Norrköping Science Park