Hem/Nyheter/Snart dags för Innovation Week 2021

Snart dags för Innovation Week 2021

Publicerad: 2021-09-091.1 min lästid

Snart är det dags för East Sweden Innovation Week. Vecka 45 arrangerar vi, för elfte gången, Östergötlands vecka med innovation och entreprenörskap i fokus. I år finns flera nyheter i programmet och vill du arrangera ett event under veckan är det hög tid att börja planera för det.

East Sweden Innovation Week är en vecka där vi visar upp allt det fantastiska som händer i Östergötland och som gör East Sweden till en mer innovativ del av världen.

Under vecka 45, den 8–14 november, kommer Östergötland att sjuda av innovation och entreprenörskap. Planeringen är i full gång och om du vill ha ett arrangemang under veckan är det hög tid att börja planera ditt event.

Årets East Sweden Innovation Week har flera nyheter i programmet. I år kommer vi att börja varje dag med en kickstart klockan 08.30-09.00 där vi också kommer att visa upp ett av regionens fem styrkeområden och presentera det senaste runt varje område. Dessutom planerar vi att fylla en buss med startups, forskare, studenter och representanter från East Sweden Business Region för att besöka storbolag runtom i regionen.

East Sweden Innovation Day arrangeras torsdagen den 11 november. Dagen, som i år har temat Smart industri, kommer att ha flera högintressanta talare och ämnen på menyn. Det är redan klart att Innovation Day, precis som i fjol, kommer att vara helt digital. När det gäller övriga arrangemang är förutsättningen att de arrangeras utifrån gällande restriktioner.

Är du arrangör och vill vara med? Hör av dig till oss!

Fredrik Larsson

Fredrik är kommunikatör på Norrköping Science Park.

Relaterat
  • 26 nov 2021

  • 23 nov 2021