Hem/Nyheter/Välkommen till Norrköping Science Park, Lidja Low!

Välkommen till Norrköping Science Park, Lidja Low!

Publicerad: 2021-11-261,4 min lästid

Under november och december 2021 har vi glädjen att få ha Lidja Low hos oss på Norrköping Science Park då hon gör sin praktik inom agil projektledning. Vi tog ett snack med henne för att ge er lite bättre koll på vad hon ska göra och hur hennes förhoppningar ser ut.

Varmt välkommen till Norrköping Science Park, Lidja! Till att börja med, vem är du?
– Tack så jättemycket, jättekul att vara här! Tidigare stockholmare som nyligen flyttat till Norrköping då jag följde kärleken. Jag har alltid tyckt om att arbeta med affärs- och produktutveckling men tycker även om att testa på nya utmaningar. På fritiden tycker jag om att träna. 
Hur kommer det sig att du hamnat hos oss? 
– Jag fick upp ögonen för Norrköping Science Park när jag flyttade hit och fick veta att ni jobbar med innovation och hjälpa bolag att växa. Under 2020 valde jag att studera till Agil Projektledare och är i slutspurten av min utbildning. Nu ska jag praktisera det vi har lärt oss i skolan och detta är verkligen check in the box på allt. 
Vad har du pysslat med tidigare? 
– Jag kommer närmst från Bank och finans och har jobbat på FOREX Bank senaste 15 åren. Jag har haft möjlighet att få testa på olika roller inom bolaget men som senast jobbat med produktutveckling. 
Vad kommer du att arbeta med under den tid du är hos oss? 
– Under min praktik kommer jag jobba som assisterande projektledare där jag kommer jobba nära Magnus Krogh inom projektet EDIH. Har även fått förtroende att se hur vi kan jobba lite mer agilt i hela bolaget. 
Vad ser du mest fram emot?
– Jag ser faktiskt fram emot mycket men mest är nog allt nytt jag kommer att lära mig inom helt nya områden. Ser även fram emot alla nya fantastiska människor jag kommer att få träffa!

Fredrik Larsson

Fredrik är kommunikatör på Norrköping Science Park.

Relaterat
  • 16 maj 2022

  • 4 maj 2022