Start Up 2018-05-04T11:17:45+00:00

STARTA DITT FÖRETAG MED HJÄLP AV VÅR START UP-KURS.

Norrköping Science Park anordnar en kostnadsfri företagarutbildning. Med hjälp av experter, entreprenörer och Business Model Canvas kommer du igång och utvecklar ditt företag.

Start Up-kurs
Coachning
Kontorsplats

Start Up

Start Up vänder sig till dig som precis har startat eller funderar på att starta företag. Om du vill utforska och lära dig mer om företagande och affärsutveckling hjälper vi dig gärna att komma igång. Vi arbetar med Business Model Canvas som grundverktyg men använder under kursens gång även andra modeller och mönster inom modern affärsutveckling. Du behöver inga förkunskaper – däremot energi och engagemang! Start Up vänder sig främst till dig som funderar på att starta eget eller dig som precis har startat eget och vill komma igång med en rivstart.

Kursinnehåll

Start Up består av totalt 14 kurstillfällen uppdelat i två omgångar. Utbildningens första del innehåller bl.a. din affärsidé, din nya roll som företagare, säljteknik och ekonomi. Efter första delen har du ett feedbacksamtal med en av våra Start Up-coacher. I den andra delen kommer ni att gå in på ämnen som presentationsteknik, marknadskommunikation, avtal och personlig försäljning.

Gå höstens Start Up-kurs!

Start Up anordnas med två kursstarter varje år, en i februari och en i september. Kurserna hålls på kvällstid, onsdagar kl. 18-21. Nästa kurs börjar: september 2018

Till anmälan
0 st
Personer har gått kursen sedan starten
0 st
Företag har tagit avstamp i Start Up

Coachning.

Coachning är viktigt för att få koll på hur din situation ser ut idag och vad som kan behöva förändras för att nå ditt mål och bli framgångsrik. Genom coachning lär du dig att leda dig själv men även andra och i slutändan – ditt företag.

När du går vår Start Up-kurs ingår ett feedbacksamtal i mitten av utbildningen. Efter avslutad utbildning har du möjlighet att hyra kontor på Coffice och då ingår coachning i en timme/månad det första året, alltid med en erfaren affärscoach.

Kontorsplats.

Utöver utbildningen får du som deltagare möjlighet att hyra kontorsplats i huset Strykbrädan och få coachning under ett år. Du väljer mellan Flex, Fix och Start Up Office, där det sistnämnda enbart riktar sig till kursdeltagare.

För priser och mer information om de olika kontorsytorna, se våra Mötesplatser.

Anmälan till Start up hösten 2018

Kontakt

Har du några frågor om att starta företag, att hyra kontor eller coachning?

Nina Lindahl

Nina Lindahl
Ansvarig Start Up & Coffice
0730 – 50 05 58
nina.lindahl@nosp.se