Samarbetspartners

Nedanstående organisationer och företag möjliggör genom finansiellt stöd verksamheten i Norrköping Science Park.
_tillvaxt
 

Nära samarbetspartners

Norrköping Science Park har nära samarbeten med många offentliga aktörer som kan hjälpa ditt företag inom olika områden. Det är svårt att ha koll på den hjälp man kan få. Här nedan visar vi en del av våra samarbetspartners men kontakta oss gärna om ni vill ha mer information om olika aktörers erbjudanden. Då vi ingår i Rådhus AB har vi dessutom nära samarbeten med de kommunala bolagen och enheterna.

Demola East Sweden

Demola East Sweden ger företag möjlighet att, med hjälp av studenter från Linköpings universitet utveckla sina idéer till marknadsanpassade innovativa lösningar. Det är en öppen labbmiljö där studenter från universitet i programöverskridande grupper arbetar fram en lösning för en idé.

Kontakt

Fredrik Borgsjö
Verksamhetsansvarig, Demola East Sweden
fredrik.borgsjo[at]nosp.se
0706 – 26 26 11

Läs mer på Demola East Swedens hemsida

LEAD företagsinkubator

I Norrköping Science Park finns en av Sveriges främsta företagsinkubatorer LEAD. Här får duktiga entreprenörer och lovande affärsidéer förutsättningar att utvecklas till livskraftiga företag.

Kontakt

Olle Nordström
tf VD, LEAD
olle.nordstrom[at]lead.se
0708 – 66 57 05

Läs mer på LEADs hemsida

Visualiseringscenter C

Visualiseringscenter C är ett konsortium som består av Norrköpings kommun, Linköpings Universitet, Norrköping Science Park och Interactive Institute Swedish ICT. Centret är en mötesplats kring visualisering för forskning, näringsliv, allmänhet och skola. Utgångspunkten ligger i den visualiseringsforskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Läs mer på Visualiseringscenters hemsida

Nyföretagarcentrum

NyföretagarCentrum ger dig som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. Vi har erfarna rådgivare som hjälper dig med din affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare vårt nätverk av samarbetspartners som stöder oss, både med finansiella medel och med personlig expertis och engagemang.

Kontakt

Ingela Gullstrand
Rådgivare Nyföretagarcentrum i Norrköping
ingela.gullstrand[at]nyforetagarcentrum.se
0727 – 06 37 47

Läs mer på Nyföretagarcentrums hemsida

Sparbankstiftelsen Alfa

Sparbankstiftelsen Alfa jobbar för den regionala utvecklingen där det primära syftet är att främja bl. a. näringslivet, målinriktad forskning, utbildning och kultur genom kontanta bidrag. I Norrköping kan du som företagare ansöka om bidrag genom Norrköping Science Park som samarbetar med Sparbanksstiftelsen Alfa.

Kontakt

Jonas Jalvér
VD, Norrköping Science Park
jonas.jalver[at]nosp.se
0706 – 77 45 67

Läs mer på Sparbankstiftelsen Alfas hemsida

Business Sweden

För dig som funderar på exportsatsningar så kan Business Sweden hjälpa till med olika insatser. De erbjuder rådgivning, utbildningar och nättjänster.

Kontakt

Christer Andersson
Regional Exportrådgivare för Östergötland
christer.andersson[at]business-sweden.se
0705 – 80 12 24

Läs mer på Business Swedens hemsida

Almi Företagspartner i Östergötland

Almi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser och har en väldigt bred portfölj med erbjudanden. I Norrköping driver de dessutom, tillsammans med näringslivskontoret, ett tillväxtprogram för företagare.

Läs mer på Almis hemsida

LiU Holding

Verksamheten, som är en del av Linköpings universitet, stimulerar och underlättar skapandet av nya företag och kommersialisering av forskningsresultat på Linköpings universitet, samt utbyte av kunskap och erfarenhet mellan Linköpings universitet och omgivande samhälle.

Läs mer på LiU Holdings hemsida