Jobba på NOSP

Hos Norrköping Science Park är vi kreativa, sociala och engagerade. En arbetsplats full av glädje och kompetens. Har du besökt oss är det troligen något du märkt av.

I dagsläget är vi sju personer som arbetar på NOSP men vi skulle vilja säga att vi har långt fler kollegor än så. I huset, Strykbrädan, sitter nämligen många personer – dels i sina egna företag men också hos våra samarbetspartners, som ex. Näringslivskontoret och företagsinkubatorn LEAD. Varje vecka anordnar vi event i husets centrala punkt – vårt co-working space Coffice – där vi fikar, äter frukost eller bara ses och snackar vid kaffemaskinen.

Hos NOSP sitter vi på väldigt mixade erfarenheter som tillsammans ger en mycket stor kunskapsbas. Detta innebär också ett brett kontaktnät inom Norrköpings näringsliv och alla dess förgreningar. Allt är mycket viktigt i vårt dagliga arbete för att vara en självklar nod, en samlande kraft och mötesplats, för innovation och kunskapsintensivt företagande i vår region.

För att arbeta på Norrköping Science Park behöver du ha ett stort intresse för interaktiva och visuella medier, forskningen kring detta, nyföretagande och inte minst – ha hög social kompetens. Vi träffar dagligen personer i vårt arbete – antingen i vår direkta arbetsmiljö eller vid våra företagsbesök, nätverksträffar och andra event.

Hyra lokal

Vill du arbeta i våra inspirerande miljöer – varför inte hyra lokal hos NOSP? Vi erbjuder öppna platser i Coffice, fasta platser med skrivbord i ett öppet kontorslandskap eller för den som gått någon av våra kurser – eget kontorsrum. För att läsa mer om vad som ingår när du hyr lokal hos NOSP och för att göra en intresseanmälan – klicka här.