När blir elbilar billigare att köpa än bensinbilar?

Published On: 2021-05-040.8 min read

Hej innovation!

Tänk vad mycket positivt som sker runt om i världen. Tyvärr får det sällan plats i mediabruset. Det här vill vi råda bot på.

Varmt välkommen till eventserien “Hej innovation!” där vi, en gång i månaden, lyfter fram positiva nyheter från världens alla hörn, självklart kopplat till innovation med teknisk höjd.

Den här serien gör vi tillsammans med Warp News som arbetar med att sprida faktabaserade optimistiska nyheter.

Videons tema

När elbilar blir billigare att köpa än bensinbilar kommer ett massivt skifte ske, men när inträffar det? De flesta har ingen aning, eller tror att det aldrig kommer ske. Vi berättar när det kommer hända, och visar dig en nästan helt okänd modell för att förutsäga teknologisk utveckling.

Fredrik Larsson

Norrköping Science Park

Relaterat
  • Under vecka 34 är vår medarbetare Bosse Sundborg i Malmö för att delta under The Conference, ett tvådagars-event där nyfikenhet står i centrum och där temat är digital utveckling och relationen mellan människa och maskin. Bosse ger oss en inblick i några av de mest intressanta insikterna från dessa dagar i form av ett par blogginlägg. Det andra inlägget läser du här.

    25 Aug 2022

  • Under vecka 34 är vår medarbetare Bosse Sundborg i Malmö för att delta under The Conference, ett tvådagars-event där nyfikenhet står i centrum och där temat är digital utveckling och relationen mellan människa och maskin. Bosse ger oss en inblick i några av de mest intressanta insikterna från dessa dagar i form av ett par blogginlägg. Det första läser du här.

    24 Aug 2022