Hem/Nyheter/Jessica Sandin förstärker Norrköping Science Park – går från praktik till anställd

Jessica Sandin förstärker Norrköping Science Park – går från praktik till anställd

Publicerad: 2022-04-270,7 min lästid

Den 17 januari startade Jessica Sandin sin praktik på Norrköping Science Park med inriktning på strategisk kommunikation. Nu är det klart att Jessica fortsätter på NOSP även efter avslutad praktik. Från och med den 16 maj går hon in i rollen som kommunikatör och projektledare på heltid.

– Det känns otroligt roligt! Praktikperioden har gett mig en värdefull inblick i verksamheten, och inte minst i allt spännande som händer i Norrköping. Här finns företag, innovationer och forskning som på olika sätt kan bidra till en mer hållbar framtid. Jag ser fram emot att få fortsätta vara med och bidra på den resan tillsammans med grymma kollegor!

Jessica har under sin praktik fokuserat på att stötta upp kommunikationsarbetet inom projektet HOPE – Home of Organic and Printed Electronics. Detta kommer även i fortsättningen att vara en stor del i Jessicas roll men tanken är även att hon ska arbeta med kommunikativa insatser inom bolagets övriga profilområden, ex. visualisering. Dessutom blir hon en del i Norrköping Science Parks fortsatta hållbarhetsarbete och utvecklingen av detta.

Kontakt:

Jessica Sandin
0730 – 92 00 16
jessica.sandin@nosp.se

Fredrik Larsson

Fredrik är kommunikatör på Norrköping Science Park.

Relaterat
  • 20 jun 2022

  • 20 jun 2022