NOSP och Matchning

Vi vill hjälpa personer med nya affärsidéer, personer med idéer på framtidens innovationer. Vi vill hjälpa näringsliv, forskning och idégivare att komma i kontakt med varandra.

Event

Norrköping Science Park arrangerar eller stöttar en mängd olika event, inte sällan flera gånger i veckan. Tanken är att deltagarna kan nätverka, knyta kontakter och inspireras. Läs mer om Event

Våra miljöer

Vi vågar nog påstå att vi verkar i Norrköpings mest attraktiva miljöer i Industrilandskapet. Här finns förutsättningar för bra idéer och att utveckla dem till något ännu bättre tillsammans med andra. Läs mer om Våra miljöer

Lunchklubben

På Lunchklubben kan du komma och mingla och nätverka på Visualiseringscenters fina lunch. Sen hålls ett föredrag inom ett intressant ämne. Läs mer om Lunchklubben

Varför matchning?

Med god kännedom om vad både Norrköping och Östergötland har att erbjuda kan vi stolt säga att vi är nummer ett när det kommer till att matcha de som finns i våra nätverk.

Behovet styr

En bra matchning grundar sig i god kännedom om behov och erbjudande. Vi på Norrköping Science Park lägger därför stor vikt i, och finner stort intresse i att lyssna på individers, företag eller annan institutions behov och erbjudande.

NOSP – en knutpunkt

Norrköping Science Park arbetar som en länk i innovationssystemet mellan näringsliv och akademi där vår huvuduppgift är att stötta samverkan, innovation och skapandekraft.

Stort kontaktnät

Genom vårt breda kontaktnät kommer vi kunna matcha ert erbjudande mot en annans behov och tvärtom. Dessutom tillhör vi Sveriges innovationssystem där det i grunden ingår tre delar: akademi, näringsliv och offentlig sektor.

Stor kunskap

Vår roll innebär att vi har god kunskap om både forskningens och näringslivets behov och erbjudande. Behöver du vägledning – kom till oss.

Vill du få mer information om vad vi kan erbjuda inom matchning? Klicka här!