Innovation – hur gör de som lyckas om och om igen?

26/11/2019

Kan man mäta innovation?

Ja, faktiskt! Innovation 360 har verktygen och vi visar på seminariet hur det går till. 

Att jobba med innovation på ett strukturerat sätt kräver att man vet var organisationen befinner sig nu, vilken förmåga som finns i organisationen och vilken som saknas. Ofta finns det okända innovationsfickor inne i organisationen som blir synliga först när man analyserar förmågan för innovation (och förändringsvilja).

Agenda:

  1. Vad är innovation och varför är det viktigare är någonsin
  2. Hur hänger innovation ihop med strategier och kultur
  3. Hur lyckas Europas, kanske, mest innovativa SME bolag
  4. Hypotes-baserat arbetssätt, ett annorlunda sätt att misslyckas ofta men snabbt
  5. Frågor

Missa inte att ta del av hur man lyckas med innovation, inte en gång, utan gång efter gång tills det blir en naturlig del av verksamheten.

Innovation360 genomför en 360° mätning och där ISO 56002 utgör ett mindre perspektiv. Den totala mätningen är mycket omfattande och detaljerad.  360° mätningen ger en djupanalys av vilka åtgärder som man behöver vidta för att innovation ska bli en vana i organisationen.

Seminariet syftar till att hjälpa företag och offentliga verksamheter att lyckas med innovation om och om igen. Riktig innovation är inte resultatet av lite kreativa workshops eller någon enstaka individ. Riktig innovation sker genom systematisk långsiktigt arbete, genom att organisera och utveckla förmågan för innovation.

Har du ansvar att utveckla er verksamhet då är detta seminarie för dig. Du kommer att få värdefulla verktyg med dig och och en stor portion inspiration hur du ska ta dig an utmaningen.

Datum
26/11/2019
Tid

08:30–11:30

Plats
Coffice, Laxholmstorget 3, Norrköping
Arrangör
Innovation 360

Fler event.

Visual Forum 2020

30/09/2020