Fredagen den 31:e mars 2017 var en viktig milstolpe i innovationsprojektet Mixed Places historia. Det var första gången som applikationen visades upp för andra personer än de som ingår i projektgruppen.

Flera personer fanns på plats utanför Strykbrädan för att i grupper gå en liten rundtur i Industrilandskapet och få en första inblick i hur applikationen kan användas i framtiden. Deltagarna kom från Norrköpings kommun, Region Östergötland, Upplev Norrköping m. fl. På väggen utanför Stadsmuseet fick de hålla upp en mobiltelefon och höra berättelser från förr samt vad byggnaden använts till för många år sedan. Turen gick sedan vidare ner till bron bredvid prisbelönta byggnaden Katscha, där nya upplevelser tog vid.

Flera personer, bl. a. från Norrköpings kommun och Region Östergötland, fanns på plats för att uppleva Mixed Places för första gången. I bakgrunden syns en vepa med Coffice logotyp, en s.k. marker som ingick i demonstrationen.

Den andra delen av presentationen bestod av en genomgång i Coffice, vårt co working space inne på Strykbrädan. Där fick deltagarna först ta del av en kort film som beskriver Mixed Places och dess användningsområden och vidare information av Peter Gahnström från LiU Innovation. Presentationen avslutades sedan med en frågestund där många intressanta tankar och idéer kom upp och det fanns en väldigt positiv energi kring hela projektet och dess framtid, vilket självklart gläder oss inför fortsättningen.

Deltagare vid presentationen testar Mixed Places genom att hålla upp mobiltelefonen och dess app mot Stadsmuseets byggnad.

Vill du veta mer om projektet, klicka här.